Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästare


Klubbmästare

Så utses våra klubbmästare

Vi utser klubbmästare i samtliga grenar. I grenarna F2, V2, T3 och TiH delar vi upp prisutdelningen mellan vuxen/ungdom (med ungdom menas både barn, junior och Young Rider). Grenarna V5/V5u och T7/T7u är redan uppdelade mellan vuxen/ungdom. Liksom tidigare gäller att man måste vara huvudmedlem i Frigg för att kunna bli klubbmästare, så det är bästa Friggekipage i respektive gren som blir klubbmästare. 

Dessutom utser vi kombinationsvinnare vid vårt KM, vilket innebär att den vuxen eller ungdom som har högst sammanlagd poäng i T3/T4 och V2 vinner fyrgångskombinationen, och den vuxen eller ungdom som har högst sammanlagd poäng i F2 och antingen T3/T4 eller P2 vinner femgångskombinationen. 

Frigg har två vandringspriser: keramikhästar och en tavla med hästmotiv. Den vuxen eller ungdom som får högsta poäng i antingen grenen V5 eller V5u får tavlan och den vuxen eller ungdom som får högsta poäng i antingen grenen T7 eller T7u får keramikhästarna. När vandringspriset lämnas tillbaka vid nästa års KM får man istället en glaslykta att behålla. 

Vi delar också ut ett pris till den person som fått den högsta uttagningspoängen totalt i någon av grenarna, förutom TiH. Vi inför också featherprize vid vårt KM. 

Vi införde också ett nytt pris 2019 för att lyfta de riktigt unga ryttarna.
Det barn som har högst uttagningspoäng för dagen i någon klass. Även icke Friggmedlem.

Det här upplägget beslutades av styrelsen den 19/10-2016, efter ett förslag från pris- och sponsringsgruppen. Frågor och mer information, maila This is a mailto link.

Uppdaterad: 06 FEB 2017 22:25 Skribent: Rebecca Regstorp
Epost: Adressen Gömd

Logga för Islandshästföreningen Frigg

Utgivningsbevis

Postadress:
Islandshästföreningen Frigg - Islandshäst
Kristina Johansson, Yllestad Trälshed
52195 Kättilstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

SPONSORERHusaby Hästklinik

Agria

Rotendals Ryttarhandel

Ekby foder

Logga Djurdesign

 Logga Jula Hotell & Konferens

Logga Healthy Horse

Axevalla