Hoppa till sidans innehåll

Startlistor, tidsprogram samt ryttarbrev till Friggs Gaedingakeppni nivå 1

24 MAJ 2018 15:49
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2018 07:16

Såhär spännande blir det i helgen när både eliten och vi helt vanliga ryttare intar Axevallas islandshästbanor för en Gaedingakeppnitävling på nivå 1! Dvs vissa av ekipagen siktar på att komma i landslag (eller är där redan).

Välkommen som ryttare, publik, när och kär eller funktionär :-) Medtag stol att sitta på då vi ej har läktare. Fyll i första hand upp gräskullesidan - sätter du dig vid rakbanan kommer du bli flyttad på i samband med A-flokk (femgång) :-). Tre hästaffärer finns på plats - Rotendals ryttarhandel med Pavo hästfoder och Hestamann ridsport har shop på publikområdet, PRYSS har en affär på området med bl a islandshästvaror som har öppet på lördag 10-13. Du har affären på vänster sida om du promenerar från tävlingsområdet mot stallcaféet där du förresten kan äta lunch. Säg till i inlägget nedan så underlättar det för stallcaféets Bibbi. 75 kr för fisk eller kötträtt samt vegalternativ och kaffe/kaka. Frigg har också eget fik förstås med mycket gott och hembakat.

Det är fri entré och ingång för publik rakt fram när man åker in på travets parkering (nya skyltar kommer finnas). Toaletter finns inne i totohallen! Tänk på att det ska bli hett - så mycket vatten, hatt på huvudet och solskydd och ta gott hand om alla hästar och eventuella hundar som följer med. Inga hundar i bilar. VARMT (med betoning på varmt) VÄLKOMNA!

Startlistor samt tidsprogram
Ryttarbrev

Skribent: Anette Alexandersson
Epost: Adressen Gömd

Logga för Islandshästföreningen Frigg

Utgivningsbevis

Postadress:
Islandshästföreningen Frigg - Islandshäst
Kristina Johansson, Yllestad Trälshed
52195 Kättilstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

SPONSORERHusaby Hästklinik

Agria

Jula Hotell & Konferens

Rotendals Ryttarhandel

 Axevalla

Ekby foder