Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsresa 20 oktober

08 SEP 2018 10:16
Häng med på clinci hos Ia och Denni!
  • Uppdaterad: 08 SEP 2018 10:45

Vi i Friggs styrelse och tävlingskommitté är så otroligt tacksamma för alla människor som tar av sin egen fritid och ägnar den åt att ideellt arbeta för Frigg. Därför ordnar vi nu en funktionärsresa till clinic hos Ia och Denni i Malmköping. Resan är helt gratis för de som åker med (resa och clinic), men var och en betalar för sin lunch.

Alla som har arbetat inom Frigg motsvarande minst en heldag under året är välkomna att följa med. Antingen har man varit funktionär minst två halvdagar/en heldag, eller på annat sätt lagt minst en heldag genom att anordna annan typ av evenemang inom Frigg (det kan vara en kurser/clinics/uteritter/föreläsningar). Personer som är engagerad i någon av Friggs kommittéer eller i styrelsen och har lagt motsvarande arbetsinsats är också välkomna.

Presentation

Ia Lindholm är bland annat diplomerad ridlärare, nationell sportdommare och har vunnit flera medaljer i SM, NM och VM. Hon blev också årets uppfödare 2003.

Denni Hauksson är professionell hästtränare som flertalet gånger har visat Sveriges högst bedömda hingst och världens högst bedömda islandshäst (vid aktuell tidspunkt) på avelsvisningar. Denni har guld, och flera övriga medlajer, från VM, NM och SM.

http://www.iaodenni.nu/ 

 

Upplägg

  • Start 08:20 i Skövde, via Skara
  • Lunchstopp på vägen upp
  • Gårdsvisning och privat clinic för Frigg med på två olika ridhästar av Ia och Denni.
  • Hemfärd från Malmköping ca 16.30 (tillbaka i Skövde ca 20.00). 

Anmälan

Via FB-evenemanget eller mail till This is a mailto link.

Personuppgifter

Vi sparar de personuppgifter (namn och eventuellt telefonnummer) som behövs för evenemanget tills dess att aktiviteten utförd samt registrerade för eventuellt LOK-stöd och övriga stöd från SISU. Därefter tas personuppgifterna bort.

Skribent: Jeanette Fridolf
Epost: Adressen Gömd

Logga för Islandshästföreningen Frigg

Utgivningsbevis

Postadress:
Islandshästföreningen Frigg - Islandshäst
Kristina Johansson, Yllestad Trälshed
52195 Kättilstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

SPONSORERHusaby Hästklinik

Agria

Rotendals Ryttarhandel

Ekby foder

Logga Djurdesign

Axevalla